Dostava

Vse izdelke, ki so na zalogi, pošljemo iz našega podjetja v roku 2-10 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Izdelki kateri niso na zalogi v našem podjetju se pošljejo, ko le ti pridejo od proizvajalca ali distributerja za določen izdelek najkasneje v roku 30 delovnih dni ali drugače po dogovoru z kupcem oz. naročnikom. Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun  bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po prejemu potrdila o plačilu. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije. Stroški dostave paketa so enaki za dostavo po celotni Sloveniji.  Strošek dostave je 5 eur. Strošek dostave se obračuna k naročilu, kar je zavedeno tudi v košarici in navedeno na računu.

Pošta Slovenije si vedno obračuna 5% provizije od zneska kupnine. Pošiljko boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate ob prevzemu pošiljke, če je tako predhodno dogvorjeno med kupcem in prodajalcem. Če vas takrat ne bo doma, vam Pošta Slovenije pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na pošti vas bo pošiljka čakala še 15 dni. Vrednost pošiljke plačate skupaj z stroški poštnine.
Stroškov dostave pri vrnitvi ali menjavi izdelkov ne povrnemo.
Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo prek Pošte Slovenije. Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

SNEF.LOV d.o.o. bo potrjena naročila na lovskatrgovina.si  obravnavalo kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno. 

Dostava paketov znotraj EU vrši podjetjetje za dostavo GLS d.o.o., cene storitve lahko pogledate na njihovi uradni spletni strani.

Pri dostavi znotraj EU oz. izven Slovenije, se cena dostave, odkupnine in stroškov pakiranja  pripiše v računu pod postavko PAKIRANJE IN DOSTAVA.
SNEF.LOV d.o.o. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih stranilovskatrgovina.si.
Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.