Zasebnost

1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

SNEF.LOV d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih stranilovskatrgovina.si  in vanje vključenih vsebin. SNEF.LOV d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

SNEF.LOV d.o.o. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh lovskatrgovina.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovinilovskatrgovina.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej točko 6.).

2. OMEJENA PRAVICA UPORABE

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani lovskatrgovina.si  uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja SNEF.LOV d.o.o. prepovedana.

3. REGISTRACIJA UPORABNIKOV

V spletni trgovini lovskatrgovina.si se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim uporabnikom. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh lovskatrgovina.si.

4. ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh lovskatrgovina.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo podjetje SNEF.LOV d.o.o. varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.